Bermula 22.11.2014, Kami akan lebarkan satu lagi bidang secara rasmi, iaitu penyediaan kursus secara formal. Kursus yang disediakan me...

Bermula 22.11.2014, Kami akan lebarkan satu lagi bidang secara rasmi, iaitu penyediaan kursus secara formal.
Kursus yang disediakan menjurus kepada masakan industri, yang jelas berbeza dengan masakan domestik di rumah.
Masakan Industri
masakan kategori ini dikhususkan untuk sajian jualan. Bermakna, jika di rumah kita tidak kisah tentang penyediaan masakan, asalkan ia sedap dan mengenyangkan.
Konsep masakan industri pula ia menitik beratkan penyediaan yang berhemah dan perbandingan kos yang jauh lebih ekonomi berbanding masakan domestik.
Konsep masakan industri pula ia menitik beratkan penyediaan yang berhemah dan perbandingan kos yang jauh lebih ekonomi berbanding masakan domestik.
Tujuannya satu, supaya anda dapat marjin keuntungan yang lebih.
Faedah
Benar, ada antara peniaga kecil-kecilan untungnya juga lumayan dan mampu hidup senang. Makanan mereka sentiasa licin bila diniagakan. Bila ditanya perancangan untuk kembangkan perniagaan, mereka akan memberi maklumbalas, keuntungan cukup untuk kehidupannya, dan jika berhajat untuk kembangkan perniagaan, boleh mohon pinjaman.
Syukur, kami sempat tawarkan kepada beliau, kursus masakan industri-supaya beliau tak perlu mohon pinjaman, dan boleh merancang untuk memiliki restoran.
Faedah pertama : Kos rendah untuk keuntungan yang stabil; walaupun anda mengikut jualan harga pasaran.
Untuk faedah dan siri pembongkaran Makanan Industri, kami akan dedahkan dalam FB kami, juga dalam blog rasmi ini, yang juga blog milik pengasas Bom Kitchen, Chef Azry.
-Admin.
COMMENTS